« Herzlich Willkommen in Ihrer Trattoria - Italiana »     ...     « Wir haben sonn- und feiertags durchgehend von 11:30 Uhr bis 22:00 Uhr geöffnet. »

1. April 2019

GtOXy1Krel – Michael Benson (@MichaelBensonn) Marts 28., 2019 På deres pressekonference, Ali advarede Price, ”Jeg kommer efter dig,” provokerer 35-årige at nå slutningen af ??sit tøjr .

Category: News — Damiano @ 20:16

”Jeg tror ikke, de har fået en chance for at vinde titlen, mens han er deres manager. ”Han har ikke den dygtighed sæt eller oplevelsen. ”Når det kommer til November / December tid og al denne glæde og eufori har lagt sig, kan vores lyttere tweet ind til mig.” Vær forsigtig, hvad du ønsker, Perry … „Jeg tror ikke, de har fået en chance for vinde titlen, når Ole er manager.“ „Hvis Solsjkaer har noget om ham, skulle han sige til Paul Pogba han kan gå, hvis han ønsker at forlade.“ Perry Groves mener #MUFC skal sælge Pogba hvis han ønsker at slutte sig til Real Madrid ? pic.twitter.com/tna70epMmC – talkSPORT (@talkSPORT) 29 Mar 2019
Chelsea starlet Callum Hudson-Odoi vil bo på klubben og starte ’75 -80 procent af kampe i den nærmeste fremtid’, leder Maurizio Sarri har forudsagt.

Den talentfulde 18-årige wing, der for nylig fik sin fulde England debut, er endnu at starte et Premier League-spil for the Blues trods stigende pres fra fans. 2 Hudson-Odoi er efter sigende fast besluttet på at forlade Chelsea Hans fremtid på Stamford Bridge forbliver en konstant kilde til spekulationer efter Chelsea afviste adskillige Januar bud fra Bayern München, der forventes at forny deres interesse denne sommer.

Den teenager er endnu at blive enige om en ny aftale med den vestlige London-klubben og hans nuværende kontrakt udløber næste år. Han sigende ønsker flere forsikringer end spilletid, og taler foran søndagens Premier League sammenstød med Cardiff, Sarri tilbudt nogle klarhed om Hudson-Odoi fremskridt i Chelsea.

SENESTE FODBOLD NYHEDER LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet Live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold Lev på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som nye administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‚han har gjort HANS BIT‘ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ’ny chance‘ ”jeg ved meget godt situationen. Sidste sæson Callum var kun 17 og han spillede tre eller fire kampe,”sagde Sarri. ”Denne sæson er han meget ung, i det øjeblik, han har spillet, kan jeg ikke huske, 19 eller 20 kampe. ”Udviklingen er den rigtige.

Sandsynligvis vil han spille 30 eller 35 kampe næste sæson. Med Callum vi er på rette vej. 2 Maurizio Sarri forventer wing til indslag mere i de kommende uger ”Vi er nødt til at spille otte kampe i 28 dage, så han vil starte i to eller tre kampe. For hver konkurrence er der ingen forskel, så jeg er virkelig meget fortrolig med ham. ”Han har startet en masse kampe.

Ikke i Premier League, men ved en tilfældighed, er det ikke et problem for ham at starte en Premier League-kamp, ??han er klar. ”Men jeg kan kun spille med to fløje, vi har [Eden] Hazard, Pedro, Willian. Sandsynligvis i den nærmeste fremtid vil han starte i 75 eller 80 procent af kampe.”LIVE på talkSPORT talkSPORT er dit hjem af live fodbold! Her er, hvad der kommer op på talkSPORT og talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (fredag, 08:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (lørdag, 03:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (lørdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (lørdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (søndag, 02:30) – talkSPORT 2 Manchester United og Barcelona er også rygter om at plotte sommer bud på Hudson-Odoi, som Chelsea er desperate efter at beholde. Rapporter opstået tidligere i dag tyder Blues er villige til at tilbyde den wing £ 100.000 om ugen for at overtale ham til at underskrive en ny aftale.

Det er underforstået, klubben vil nægte at sælge Hudson-Odoi selv om det betyder at lade ham forlade gratis, når hans kontrakt løber ud, og Sarri bekræftede dette synspunkt på fredag. Da han blev spurgt, om Hudson-Odoi vil være en Chelsea spiller næste sæson, sagde han: ”Jeg tror det. ”Jeg kan ikke sige, om han kommer til at underskrive en ny kontrakt med os, men jeg tror, ??han kommer til at bo hos os uanset.”

På trods af hans trods inde i ringen, er David Price kendt som en af ??boksning pæneste mænd uden for det. Men den regel elskelig sværvægter i gang med en ukarakteristisk skråle på sin modstander, Kash Ali, og hans team som reaktion på de seneste kommentarer. ? Ud af karakter fra David Pris på dagens pressemøde, da han rev i sin modstander, Kash Ali, og hans team for kommentarer i de seneste interviews. pic.twitter.com/GtOXy1Krel – Michael Benson (@MichaelBensonn) Marts 28., 2019 På deres pressekonference, Ali advarede Price, ”Jeg kommer efter dig,” provokerer 35-årige at nå slutningen af ??sit tøjr . ”Jeg vil fortælle dig præcis, hvad hvordan man får 1000 euro hurtigt der vil ske lørdag aften dreng,” Pris begyndte. ”Dette er den store scene, ikke?

Du bliver som en kanin i forlygterne og jeg vil f *** ing løb dig over. 1 David Pris stoppede Tom Lille sidste gang ud ”Jeg har set, hvad du har været at sige,’Åh, han er en quitter.”Tror du jeg vil holde op imod dig knægt? Du smider omkring 20 slag en runde … ”Jeg kan ikke gøre noget?

Du mouthy c ***. ”Jeg gjort op du har gået på denne måde, fordi jeg troede, du var halvt i orden, men du er of *** ing blert og du skal nok få dit hoved slået i.” SENESTE BOKSNING NYHEDER SPRED DEN GODE NYHED Eddie Hearn afslører ny sandsynlige dato for Callum Smiths næste kamp ACTION Reporter kysset af Pulev hyrer advokat; beskylder ham for ny, yderligere seksuelle overgreb 50/50 Eddie Hearn reagerer på Deontay Wilder efterspørgsel af en 50/50 split til at kæmpe AJ i værker Eddie Hearn afslører, når vi måske se Anthony Joshua kæmpe Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan forklarer, hvorfor han var så dårlig i sidste kamp med Samuel Vargas hvad nu? Tyson Fury træner afslører hvilken kamp er mest sandsynligt næste: Joshua eller Wilder FORSTYRRET KOMMER?

Khan advarer Crawford af ’stort chok‘, hvis han overser ham til fremtidig super kamp rangeret top ti pund-for-pund boksere i verden i dag, herunder Canelo og Joshua CON MAN McGregor er ‚once in a lifetime‘, men MMA ekspert ryggen ham til at gøre UFC returnere FORENING Shawn Porter giver positiv opdatering om potentiel Errol Spence kæmpe DELAY Måldato for Fury vs Wilder rematch sat til at skuffe boksefans topplacering britiske boksere endnu at vinde en verden titel, herunder Whyte, Eubank Jr og Buatsi Prisen er nu 23-6, men stadig stærkt begunstiget til at overvinde sin 15-0 fjende Ali lørdag aften i Liverpool. Da Birmingham mands hold besluttet at blive involveret i det argument, Pris henvendte sig til dem fra kamera og råbte: ”Hold kæft du, du blødt c *** eller jeg rippe at skæg fra din f *** ing ansigt.

F *** off d *** hoved. ”Du ved, når jeg har slået dig ud? Jeg vil f *** ing slå dig ud så godt, d *** hoved.”Du kan se den fulde video af hændelsen ovenfor.
Tottenham har angiveligt undersøgt syv spillere forud for sommeren med Spurs forventes at endelig købe en ny spiller efter to transfer vinduer uden signings.

De Lilywhites blev det første hold til ikke at fuldføre en enkelt indgående aftale under Premier League sommer transfervinduet sidste år, og de også gik gennem hele januar opholder sig væk fra markedet. 3 Det forventes at være en travl sommer for Mauricio Pochettino Det er underforstået, Tottenham har været økonomisk stækket på grund af de stigende omkostninger til deres nye stadion, selv om udgifterne nu er færdig med jorden til at åbne i begyndelsen af ??næste måned.

Keine Kommentare

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.